Derbi kola Premiershipa
0
Chelsea preskočio Manchester United
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Bpgu pa ima neko normalan na ovom sajt-u..... tako je majstore pa dajte mrvicu objektivnosti
jjjjjjjooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj...........sta se*ete svi.... Drogba jest dao gol iz ofsajda ali je Man. dao gol RUKOM!!!!!! A kad je trebao biti penat za Man., poslije je trebao i za Chelsea kad je Anelka oboren taman kad je htio sutat.....zato poklopite se, jer da se ponisti Drogbin gol treba i Man-ov. To je opet 0-1 za Chelsea. CFC is the best!!!!!!!!!!!!!!!
Man.United ima jedan veliki problem a to je nemogucnost VEZNIH igraca da drze loptu i diktiraju tempo.Kad im to oduzmete gotovi su.Chelsea je jaci u tom segmentu.Scholes i Giggs to vise ne mogu.Fletcher i Carrick donekle ali im fali taj extra kvalitet.Ocit primjer za to je utakmica protiv Bayerna.Krila (Nani i Valencia) obecavaju puno.Odbrana je \"jos\" dobra.Berbatov se gubi u ovakvom sistemu igre.
Nedosuđen penal na Parku, a s druge strane na Anelki. Drogba dao gol iz ofsajda, a Makeda rukom. Kako god se okrene zaslužena pobjeda Chelsea.
Zasluzeno!Cestitke Chelsea! United izgleda umorno i istroseno ! Neigranje Rooneya je veliki hendikep ali to ne smije biti opravdanje. United obicno izgubi poslije poraza u ligi prvaka ! A sudije ko sudije,nekad idu na ruku nekad ne.To je fudbal ! Ne vrijedi se zaliti valja igrati dalje.....
Chelsea je definitivno bio bolji tim. Gol Drogbe iz offside-a Machede rukom tako da je to otprilike realan rezultat.
Nikon F 301, Tokina 28-7 prije 37 sekundi 250,00 KM Fotelja na rasklapanje prije 50 sekundi 199,00 KM S 10 - nikon prije 1 minutu 3 sekunde 299,00 KM
sta je manchester bez rooneya...
A penal na Parku?
ofsajd je bio ali i makeda je dao rukom gol sve u svemu... CHELSEA IS THE FiRST!!!
@isus NAravno neces biti posten pa spomenuti , nedosudjen penal nevilla na anelki , but who cares , titula je na dohvat ruke ;)
Joj ofsajda pa dokle vise ovog ciganluka