Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma Plavci ruše ove godine !
trueblue...strasni Chelsea!!
nasao se navijac liverpula pricat o sudijama..ne znam koliko si star i koliko se sjecas..al polufinale LP 2005 godine..i garsin gol koji je priznat a lopta nije bila blizu linije..nema potrebe raspravljat..vi sad spadate u prosjek engleske lige..a Chelsea u sam vrh svjetskog fudbala..plastika ili ne..mozete samo u ledja gledat..poz!
@ dzanki Sudija je trebao svirati makar jedan penal (ako ne i dva) i to je cinjenica. To sto ti pominjes druge utakmice to nema veze sa ovom utakmicom i ti to dobro znas Plastika ce uvijek biti plastika
dokle ide moderni marketing da velikani engleskog fudbala gube od prosjecnih ekipa.pare sve pokupovase.
ne znas ti sta znaci marketing
Jest dobro si.
x2 poklon
Slazem se. Cahill misli da je golman