Bio bi najplaćeniji trener u historiji
5
Chelsea nudi Guardioli 24 miliona dolara godišnje
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Pep je lud ako ne prihvati. Sta ga briga ako nista uzme lovu. Nije ni cudo sto je Chelsea pao k. za usi kad ovaj Roman dovodi igrace koje hoce i trenere salta kako hoce. Nek dovede Davida Moyesa i da mu ugovor na 5 godina i imat ce ekipu a ne kao nervnozna ukrajinka, samo svoje hirove ispunjava. Nema tu ekipe kad svakih 6 mjeseci mijenjas trenera.
NECE prihvatiti jer ne zna da vozi BUS!!!
http://www.clickadoo.net/?r=549802990
Bi on kad bi imao dugogodišnji rad Barcelonine škole fudbala i rada logistike kluba koji je stvorio onaakvu generaciju. Samo će se obrukati ako prihvati, vidjeće ljudi koliko je sposoban.
Dobar je bio i Di Mateo...al otjera ga Abramovič...to je razlog zašto više ne gotivim tog čovu, Abramoviča..
S obzirom da je najbolji trener u historiji i nije puno...
Murinjo,uzmi mene u paketu sa Saidom!
Srbija !
gumena glava Muri jarane,ja cu ti radit pojeftino,za meze i pivaru!
Gvardiola je nula trener, po ovim rezultatima ispade da je i tito pravi trener, lako je sa barselinom..gdje je sad rajkard? Trener borusije je pravi mangup i njemu treba platit toliko.