Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema više tu fudbala, sad je to sve biznis, i to jedan od najjačih na Svijetu, tuga ljudi, tuga ...
Sto je tuga i sto nema fudbala. Znam sta hoces da kazes ali mislim da se trenutno igra najbolji fudbal nego sto se ikad igrao i na najvecem je nivou po svemu, od uslova, stadiona, fizicke spremen igraca pa na kraju i do novca!
Sve ja to razumijem, ne igra se vise srcem, cast pojedinim fudbalerima, ali nije to to, ne znam, mozda grijesim ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fudbal nazalost umire :(
sta umire ba
Previše, bolje da su dali sirotinji, onoj jadnoj gladnoj i žednoj dječici po svijetu.
Skupljanje klikova na članak, nista drugo ;)
sine,tim rjecnikom samo dokazujes da si jedan obicni balavac,vjerovatno latentni gay pa toliko branis ronalda,po kom osnovu balavce treba neko dobiti zlatnu loptu?
Ovo je upuceno tebi sajberkurajber :)
Pudio bi navijacima i lizo navijacicama isko menz imaju.. Za te pareee.. Uuuuu
Pusio*
pas bio ko slago :))
Koja cijena,ja tu cifru bi lizo noge igracima hahaha
Glupost je njega dovoditi. Koliko ja znam čovjek ima 28 godina, znači nije u cvijetu maldosti. Messi je čista desetka i košta mnogo. Chelsea ima već Edena Hazarda, koji ima 24 godine i isto je desetka. Ako Messi dođe, vjerovatno Hazard ide iz Chelsea, a tu je samo Chelsea na gubitku. :)
Dođe joj 5000 eura :P
Mozda bi i moglo ovo biti istinito. Chelsea ne moze platiti ovu cifru,to je tacno,ali mogu Adidas i Turkish Airlines(od naredne sezone sponzor) i Gazprom koji hoce da zakupi ime trening kampa Chelsea-a. :D Messi na desnom,Hazard na lijevom... Prestrasno zvuci :D
Obzirom da povraca svako malo, mogao bi se Chelsea zaj**** malo! :-)
malo trebaju ponudit evropski kontinent pa to je mesi kako ih nije sramota 😛
Koliko bi za mene ponudili.:)
Nezapamcenu cifru :)
:)