Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čitav dan ni riječi o Dzeki, mi hoćemo samo o našem Dzeki da čitamo.
evo i bild uci Fatihu
pricaj ti sta hoces ali on je preso na islam radi zene. inace se ne bi udala za njega. po islamu se zabranjeno zenama udavati s muskarcima druge vjere, dok muskarci mogu
Nije zbog zene, zena ili neka druga osoba mozse biti samo povod da se priblizi spoznaji!
masaallah, el-fatiha
jap, Bosanski kralj je pod svojom čizmom imao i srbiju kaoi i dobar dio zemlje naši zapadnih susjeda. Pitam se jeli bosansko plemstvo guzilo srbe ko što su to radili turski (a kasnije i bsoanski) age i begovi ;)
Zbog zene promjenio vjeru... snazna licnost u pm :) @ban Tvrtko Tvrtko je krunisan za kralja Srbije u manastiru Milesevo :)
http://www.erepublik.com/en/referrer/Admir+M
masallah
uci fatihu!:)
Snažan foto ;)