Liga prvaka, Liverpool-Chelsea
0
Chelsea jednom nogom u polufinalu
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
chelsea je najbolji i to je dokazao protiv liverpola.chelsea je u polufinalu ni barcelona ih nece zaustavit
Youll never walk alone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WE LOVE LIVERPOOL!!!!!!!!!!!!!!!!
E moj Rafa...sjeba te Hidink.Liverpul mora da mijenja neke stvari,poceo me podsjecati na Bajern.
Crno-bijele je boje, fudbal je igra, mi smo svi zajedno i pobjednički je naš cilj, tako razveseliti našom pjesmom kroz sunce i kišu, radi Partizana, Partiyan je naše ime!
jedva čekam revanš!!!!!! Liverpool, Liverpool, Liverpool, Liverpool, Liverpool zakon!!!!!!!!!!!!!!
IVANOVIC-u tvoj zadah neotesanosti ti daje bar neki karakter
Jebace tebe Djeko kad doje u ManU
ebali vas i srbi i muslimani ..i politika..gledajte fudbal i nogomet.. koljite se na politici ..
De ba sta se palite ko kutnjaci na ove retarde. Brane odigor maestralno- svaka cast. Celzi naplatio neke dugove - svaka cast. Nekako su zasluzili pehar ove godine. Non stop na pragu ih neko izbaci premda nikad nisu imali neku dominantnu igru.
bas si primitivac,al bas.odakle si,prijedor,rudo,rogatica???seljacino smrdljiva
dobar ivanovic, samo mislim da ukoliko zeli da igra vecu minutazu mora napustit chelsea
Realno je Liverpool mogao izgubiti i 5-1 ovde.
ovaj Bane je zvjer od igraca ajmo chelsea srbija ima stvarno prejaku skok igru lakse im je zabit iz kornera nego iz penala vidic ivanovic zigic...
@IVANOVIC Providan si covece. Mozda si i ti musliman koji zeli da posvadja ovaj narod ovde, ali i ako nisi, nije vazno, samo necivilizovan idiot moze tako nesto napisati.
al Hiddink - koji je to genije. ubaci relativnog nepoznatog ivanovica ispred jednog belletija koji sa odlicnom skok igrom potpuno iznenadi liverpul, zabije 2 gola i potopi ih. fascinantno.