Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to abrame odrješi kesu
Kako si samo glup :D
samo molim boga da dodu barseloni,jer ce biti 11:0. messi im nije jos oprostio za onaj poraz pa se tako nadam da im oprosti u londonu.
izgubiste od \"slabog\" Milana, nije ničudo da vam trebaju pojačanja
I ti gore šabane stidi se što se uopšte nazivaš fanom Chelsea jer si glup kao noć.
Pizdalona fanovi dalje od ovog posta ovde se priča o europskim prvacima ne o vama šabani.
Molim vaz uzmite mog malog Edina, dobro je celjade, da ne truhne vise na klupi Manchester City-a !!!
Plastican klub koji igra seljacki fudbal !
Kakav navijač Chelsa :) Kao prvo, da su svi otišli i da niko nije došao, ti bi i dalje trebao isto voljeti taj klub, ako si njegov navijač. Ali očito ja da si \"novopečeni\" navijač Chelsea, tj navijač od doba kad je Chelsea počeo osvajati titule. Isto tako, očito je da si \"novopečeni\" poznavaoc nogometa, ako se za tebe igrači mjere po tome ko je čuo za njih. Onaj ko nije čuo i gledao Hazarda ne može se nazvati nogometnim poznavaocem, isto vrijedi i za Marina, i Hulka, ukoliko im se pridruži. Chelsea ima sasvim jaku i konkurentnu ekipu, uz ta dva pojačanja koja najavljuju, biće odlična ekipa, vidjet ćeš i sam ;) Dobar napadač im treba biti prioritet, valjda će ga i dovesti.
Mogu dovesti cijelu planetu, ali no Drogba, no title.
Lajk fb page samo hordaši http://www.facebook.com/HZ.87.D
Ma djaba, vi ste sad propali, nazalost. Otisla vam je legenda, otisao vam je Didier Drogba. Dovodite nove igrace za koji vise od pola svijeta nije ni culo. Zao mi je, ali Chelsea cu i dalje voliti, ali ne tolikom ljubavlju kao i prije. :(