Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Bayern :D
Ipak ti je najbolje ostani gdje jesi.Imas repekt od igraca i navijaca i ne budi lud da mjenjas,da ne zavrsis kao Dzeko.
Pa sta fsli Dzeki? Zaeadjuje vise od pola bh repke, medju najboljim strijelcima u klubu, ne mora da igra mnogo pa mu ostaje.vise eneegije za Amru, zna pricati bosanski........Nece pjanic nikada dostici Dzeku
Fali to sto vise nije ni zamjena
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mire nemoj slusati nikoga idi gdje ti je k..cu cejf i normalno tamo gdje je veca lovai Igrac kao ti moze gdje hoce osim u nasu balvan ligu, ovdje bi ti slomili nogu jer si malkice krhak
gdje ćeš iz Vječnog grada, pa imaš sve. do 2015 inkasiraće još 13 mil eura. vole ga. štaš više. izgubi loptu, nevraća se, niko mu ne zamjera. pa gdje ćeš to doživjeti. gdje?
Gdje god da odes dokazaces se,jer si najbolji bh footballer...gigant si
Pjana kalesijska mašina :D Nek ti je sretno šta god izabereš care!:
Mogao bi se on vratiti u lyon ili cak u metz
dobar je miLeram, ali se nadam da ce sljedecu utakmicu bih presjediti na klupi i pustiti misimovica da radi svoj posao
nemoj molim te u Bayern da ne islamiziraš Mandžu ko Ozill Ronalda.
Ogranicen si ko saksija :P
zgadili su mi se jučerašnji komentari na temu o Ronaldu i shvatio sam da treba biti neka distanca između Hrvata i Bošnjaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Prvo treba on da odigra pet tekmi 90 pa onda se može nešto drugo pricat
neka ide u Chelsea. sve najbolje. ♥
Realno, najbolja opcija, Chelsea, mlad i perspektivan klub, zajebi ove ostale, oni ce da haraju Evropom vec sledece godine :)
a peta opcija je najvjerovatnije sloga iz bikodza