Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav stadion kakav islamski centar dajte nam ljudi filtere na MITTAL il nam makar maske besplatno dajte:)
Nicazzeee
vidim da neki nisu skontali ne ulazu lovu u Bilino Polje nego za novi kompleks u Crkvicama kod skole...koliko se sjecam bilo je govora Ilidja-medjutim nacelnik opstine se puno trazio i jos par lokacija al se ne sjecam...nego i po meni je glupo da se pravi u Zenici pored ovolikog zagadjenja trebali su ipak naci bolju-ciscu lokaciju...al ako je guzovace sto da ne...
IUlozite lopovi malo u druge gradove..Kad se reprezentacija spominje,onda se sjetis odma Zenice i Sarajeva.Zasto se u Bihacu neigraju utakmice? Stadion prima 12000 gledalaca i treba mu samo reflektore postaviti..Istok zivi bez zapada.
Bas mi je drago sto ce se utakmica igrati u Zenici. Imam jedno pitanje ovaj projekat, kako on tacno izgleda, jer se pravi i nesto novo na Bilinom Polju?
Bolje napravite u Sarajevu takav kompleks/centar nego dole u selu jbt ,prvo u glavnom gradu pa onda pa ovim manjim :/ Kod nas ti je sve naopako ;)
KOliko li ce Smajlovic bit dobar od ove sume
sredite prvo to s Mittalom ne moze se disat u Zenici pa onda gradite sportske centre, mos mislit scenu ides na pripreme u industrijsku zonu radi \"cistog\" zraka
za ovog iz tuzle: nekome centar, a nekome fu.kare.... za Tuzu je reprezentacija BiH misaona imenica... ljubomora je čudo...
Nemojte biti ljubomorni. Sada samo mi dobili par miliona , doci ce red i nas vas.
Naša gov.na vama teku zagadiše grad i rijeku... smrdi Zenico.. smdri Zenico
Super bi to bilo,kada bi taj centar imao 4000 radnih mjesta!!
Ok, posteno. Ulozimo pare u Nicaze jer su ionako na margini naseg drustva i slabo ko ulaze u tu regiju osim sto su Kuvajcani/Indijci i usput kapitalisti ulozili u zeljezaru koja truje nase Zenicane a bogami i Zenicanke. Medjutim, ima li ikakvih sansi da se neka lova ulozi u Kosevo aka Hase (krov) Tusanj (nastavak tj istocnu tribinu) ili Bijeli Brijeg (jel iko ista ulozio u ovaj stadion, ne mijenja se od Velezovih evropskih meceva)? Ko odlucuje gdje koja lova ide?
Bruka :s...trening centar za pripremu sportista u najzagadjenijoj okolini u Evropii nakon Cernobila. Pored toliko planina u BiH sa cistim zrakom,bukvalno zracnom banjom, oni ce napraviti centar u Zenici...fuj!
celik sampion, bravo nicazeeee
šilji mi taziju po zeničkom smogu, onako fino, usnicama
J.e.b.a.l.a. vas zenica