Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majstor ostaje majstor !
Najveci gospodin u svijetu fudbala svih vremena !! O njegovim fudbalskim sposobnostima je suvisno pricati, idol mnogima !! Forza Del Piero !!
Bravoo Alee najboljii si biioo i ostaoo gdjee god igraoo!!Forzaa Del Piero!!
Matori je zvijer, svaka cast
il grande capitano.. najboljii za sva vremena!
Veliki, veliki Alessandro Del Piero!
Alex majstor, bog svih igraca
heheh i tvoja se mama sinoc smijala!
heheh i tvoja se mama sinoc smijala!
koji si ti papak onaj okoštali, grohotom ti se smijem
@strongman i ares.kane ta liga je stara samo nekoliko godina, s obzirom da je fudbal tek cetvrti sport po popularnosti ta liga je odlicna. kad u bih bude postojala liga u pola ko ova australijska to ce bit uspjeh veci nego odlazak covjeka na mjesec. del piero je odbio hrpu klubova da igra tamo, mogao je majstor gdje god je htio u evropi, pametnom dosta......
Jedini igrač koji je u finalu Lige šampiona dao gol petom, neprikosnoveni A Del Piero, uzor kako na terenu tako i van njega.
Il Genioso
nek si ti upucen u rad Del Piera hehehe...da nisi mozda napisao njeovu biografiju heheh...bosanci sve znaju sta ces...mahalska doktrina...hihih
pogledajte samo razliku Australija država kontinent cca 25 miliona stanovnika i ima 10 KLUBOVA BiH, guzno crijevo, crna rupa evrope, 50-tak hiljada kv kilometara cca 3 miliona ljudi i ima nekoliko desetina klubova! pih
Vidim da si upucen u zivot i rad Del Piera stoga zelim ti reci da gospodin igra fudbal iz ljubavi a ne zbog love, a Alex kad je bio jedan od najbogatijih sportista ti si gurao tutu da upali, zato ti je bolje pokrit se usima i ne pisati gluposti prije nego se informises.
jest meni jadno kad vidim nekad velike fudbalere koji su harali po Evropi i osvajali gomile trofeja da idu u ove neke kukuruz lige da bi zaradili jos po šačicu dolara...pa jel vam ikad dosta para?