Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako 'no reče jednom: ''Onog dana kad obučem dres Chelsea, imate dopuštenje da me upucate''
Prodana dusa i pi*ka.
jedna rijec - NOVAC. nema vise toga da se igra sa ljubavlju prema klubu. kao da bi messi ostao u barceloni npr. da nije najplaceniji igrac na svijetu.
Tek sad si prava izdajica!!! - Topnik
Bio mi je najdraži igrač kad je Henry napustio Arsenal, čak i kad je otišao u Barcelonu radovao sam se njihovim trofejima i ponekad navijao za njih, iako ih mrzim, samo zbog Cesca. Vjerujem da 90% Topnika razmišlja kao ja, tako da je sad upravo pridobio par miliona plastičnih navijača plastičnog kluba, a izgubio podršku sve i jednog fana Arsemala, kluba istinskih vrijednosti.
Arsenala*
jos samo da izjavi kako mu se ispunio djecacki san
navijaci arsenala imaju jos jednog kandidata za paljenje dresova.. :D
Arsenal u srcu :D
Pa zasto radis ovo Cesc igrao si za topnike bio voljen od navijaca i razumili su kad si se htio vratit u Barsu po obecanu Pepinu 4, sad si prodana dusa i izdajica
Čuj samo u dresovima Arsenala i Barcelone. HAHAHA. Prema igrama koje je pokazivao zadnju sezonu u Arsenalu, bio je kočnica igre Arsenala, koji nikako da razvije igru. Otkako ode u Farselonu Arsenal je živno u igri. Šta se tiče Farselone, bilo je samo pitanje vremena kada će mu dati nogu, jer iskreno od njega nikako nije ništa bilo, jednostavno šljepao se kao i Deco. Čuj sad u Čelski. sve za pare. e to ti je reć kurva.
igro u arsenalu tolike godine nije se ni priblizio trofeju hahahah
Jadnik da ne moze biti veci. Rijec fukara, za njega je kompliment.
Ima da mu u Lodonu polome pičku zbog ovog.. I trebaju samo jer je izjavioda ga ubiju ako predje u Chelsea
Judo dabogda ti noge polomili
odanost je rijedak pojam u današnjem fudbalu :(
hvala gospodine Abramovicu na svemu sto ste uradili za klub!! iskreni sam navijac Chelsea duze vrijeme al Costa i Fabregas su dosli ko kec na deset!!! TRUEBLUE!!
kad ti je drag fabregas onda si bas iskren navijac celzija....
putuj igumane.....