Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kloc proglašen najgorim napadačem u italiji hahahahahahahaa
Bjednici jedni kad treba para za humanitarne akcije,pokloniti osmijeh bolesnoj djeci tad nije kloc.Bagro nezahvalna da je najgori nama treba biti najbolji prvije svega je covjek.
kloc proglašen najgorim napadačem u italiji hahahahahahahaa
@kikser.ba za mene je najbolji zato sto je covjek gospodin veliki
Žena ga ne poštuje, hoda po svijetu bez njega, nosi Boga pitaj čije dijete, prska je ko hoće, zna da je sve samo predstava za javnost i obostrana korist, loša forma, velika očekivanja i pritisak medija i navijača,zna da je najbolja forma iza njega i da mu slijedi klupa, sve to utiče i frustrira čovjeka.
@hopacupasa Zapravo, imam svoj stan, auto, garažu u zgradi i prilično dobar posao koji volim raditi, a nemam ni 25 godina pa ti vidi. Pozdrav.
@Xabaras i na sve to,jako podlu narav.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nek se ostavi polovnjaca sa krizom srednjih godina
treba mu vise srece i vise lopti na njega i ice to....
dva tri puta dobro ga ošlajfaj i onda obavezno kupanje pa na tekmu. ovih zadnjih par sve si dobro uradio ali izgleda da se nisi okupao
Pusti mu Sabana
kloc proglašen najgorim napadačem u italiji hahahahahahahaa
hahaha
Ma volio bih da bude opet onaj stari ali tesko , djeluje mi totalno nezainteresovan , desi se da neku utakmicu malo odskoci ali to samo podsjeti na starog Dzekaru ali ti nije ni blizu starog majstora
@Mirso.Comaga Mozda mu kasne sa platama i uplatama doprinosa. Koliko para, toliko i fudbala.