Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što bi reko Dodik, online NATO vjezba, mozda i mi sa Cerićem dođemo do online TITULE!?
ovi resultsports imaju ocjenu 1.3/5 na guglu. toliko
Ma ubleha baca prasinu prica o stvarima koje trenutno veze sa mozgom nemaju. Klub nema marke on prica o digitalizaciji. Indijanac !!!!
ovi resultsports imaju ocjenu 1.3/5 na guglu. toliko
a 5.0 za fb stranicu , to ti bilo mrsko pisati a, nego si trazio ono najgore negdje i iskopao samo da pljujes.... c c c
Pardon mozda reis da te oslovljavam
Pa mogli ste komotno postaviti i Bozu, manje je ufuran da dolazi sa kraljevskog dvora, Eeej koke viri ti rubac
kakva ba digitalizacija??
Koja glupost
Zavala.borova
Bice aBd najmoderniji klub 1.lige Federacije inshAllah
Prchy ga Leo 100%.. zeljo postade dio gey lobija aaahahahahha
Ljudi, covjek nije seik da preko noci napravi ultra mega giga klub.... tek je tu dosao i dajte mu priliku da radi svoj posao. Zasto ga odmah pljujete? Rezultati ne dolaze preko noci, oni se grade postepeno pogotovo u situaciji u kojoj je Zeljo.
Kakve veze ima ocjena na googlu sa radom 😁 i film Kuda ides Aida je imala 1,5
Kako je ovaj krenuo od Zelje ce napraviti virtualni klub. Pa ima li i'ko oci i snage da vidi sta ovaj ublehaš radi, i otjera ga iz kluba!!
Ma bravo Ceriću! Kada si uspio da prevariš Skupštinu Želje, sada deri do iznemoglosti. Čuj, saradnja sa klubom iz Gane, digitalizacija, a sada se priča da si obećao dovođenje Pikačua iz FK Pokemoni. I sve to sa leptir mašnom, koju nemaš na ovoj slici, za divno čudo - biznismen iz Londona bez funte u džepu, ma deri, kada te je palo!
Ma bravo Ceriću! Kada si uspio da prevariš Skupštinu Želje, sada deri do iznemoglosti:. Čuj, saradnja sa klubom iz Gane, digitalizacija, a sada se priča da si obećao dovođenje Pikačua iz FK Pokemoni. I sve to sa leptir mašnon - deri, kada te je palo!
tu si do 12 juna pa ti digitalizuj
Sve cile mile dok im ne zalapi stadion ionako klub nema nista drugo,a to je definitivno gasenje kluba
Kakav ublehaašš...