Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatno koliko novca Arapi daju za razonodu. Necu spominjati gladne, zedne, siromasne ljude bez krova nad glavom sirom svijeta. S ovolikim novcem se moze negdje rat zaustaviti, da ne ginu neduzni ljudi. Ode sve u u tri lijepe...
@Fleur Nek ih trose kako hoce, njihove pare njihova stvar
Ne trose oni bas nako bezveze,sve ce se to vratit. Pola samo od prodaje dresova.To za gladne i zedne stoji.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
220 miliona!! Wtf!! Ovo više nije sport,ovo je ludnica! Uvreda za zdrav razum!Čak su i plate profesora,doktora,inžinjera... više nego bijedne u poređenju sa ovim poluobrazovanim bilmezom! Ja protestujem!!
Protestuj!! Bog je stvorio čovjeka da živi pošte o i snalazi se, to ako si poluobrazovan ne znači ništa ako nešto drugo znaš raditi.. Slažem se da previše zarađuju, puno više nego doktori, profesori, ali radi se o biznisu i radi se o tome da je on ne zamjenjiv, a doktora za srce, mozak je na hiljade u svijetu, a igrača poput njega možda 10 u ovom trenutku u svijetu. Kažem, to je biznis, dobro njemu, PSG-u će se vratiti još toliko, a na kraju dobro i Barci. ;)
Propast jednog igrača koji je mogao jos puno napredovati i osvojiti u Barseloni.
Barsa je dozvolila da jedan igrac vrijedi vise od kluba, bas kao i njihova parola. Nikad nece osvojiti balon d'or dok je mesija u ekipi, logicno je da ide u dr.klub. Jos uz ove silne pare koje ce dobiti.. Dobro su se za.ebali,nece biti tate jos 100 godina.
Bačene pare, teško će on bez Barcelininog srednjeg reda
Kojeg srednjeg reda, xavi otisao, iniesta jedva poluvrijeme odigra, rakitic prosjecan veznjak, jedino sergio b.valja,al ne moze ni on sam. Prosla su zlatna vremena Barce kad su ovi gore igrali na rhunskom nivou.
hebote tolike pare za hebenog šutača lopte koji nikome u svijetu ne koristi osim sebi, svijet je otišao u ku.ac
Kad su Zlatana predstavili na ovom mjestu prije pet godina,ovaj je jos bio mali. Krajnji domet mu je "treci svih vremena u PSG-u."Poslije Papeta i Zlatana.
Dignut ce se francuzi opet protiv burzoazije.
Za ove pare mogli su kupiti 3-4 vrhunska igraca ,koji nisu nista losiji od njega. Siguran sam da ce se on u Parizu samo zajebavati i da nece ni blizu moci opravdati ulozeni novac u njega.
Za ove pare ocekujem da uzme loptu od svog golama i odese je u drugi gol, i tako tri puta po tekmi!
Fkt ste vise dosadni sa Neymarom...yebo vas on!!!
Pisete gluposti jos nista nije zvanicno, barca i dalje tvrdi da ostaje..
Kako Mujo na Engleskom narucuje 2 caja u sobu 222? "Tu ti tu tu tu"😜
A kad' je Nedeljko Bilkic pjev'o: "Necu lijeka ni ljekare zovite mi Neymare sazidajte most bez kraja most do moga zavicajaaaaaa"
Hajd vala i ti više predji da citamo i šta drugo...
Ovo treba ukinuti, ovolikikes za razonodu pa to je vec besmisleno, nece nikad bit klasa broj 1 ilovaj fudbaler u kupus ligi, necesnikad nistaosvojit gladne oci...jebo ti mater cigansku
neka neka nestat ce uskoro para arapski...nä koljena ce oni uskoro kad se upolovi prodaja nafte za 15 godina...to je ameriksnac vec uplanirao
hljeba i igara. ne vrijedi ni 1 %