Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taj Klub je kvalitetan. Mogo bi igrat za Ligu Prvaka. Milan Djuric je dobar aka ima dobro prostor. Skotska Liga je slabi nego Seria A. Tamo ce puno golovi zabrknit.
Ja ne kontam sto onaj Mahmutovic nije u repci , covjek se nazabijo u Ceskoj i ono posujem da je Italija jaca al Djuric ima 26 golova u 165 nastupa za Cesenu, malo je to. Sta je onaj Susic nama napravio . 4 godine on nije obiso dva igraca , nikoga nije zvao , nikog nije probao. Mi imamo Dzeku koji ako ostane u City u najvjerovatnije nece puno igrat , Ibisevic je u slobodnom padu i to je to.
Po nacionalnosti može biti samo Bosanac-Hercegovac Srbin nikako, jer ne živi on u Srbija. I Hamdija u Americi je amerikanac, Siniša je amerikanac isto itd........nemaš ti pojma kao ni 90% populacije u BiH šta znači nacionalnost.
@ celeron Postoji nacionalnost, i postoji drzavljanstvo. Musliman, Srb(in),... su nacionalnosti. Bosanac-Hercegovac, Kanadjanin, Nijemac itd... je drzavljanstvo. Postoji romb i romboid. Nisu za pomijesati.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
sjetili se u Celticu nekadasnjeg napadaca glavnoga rivala koji malo podsjeca na ovoga: Dado Prso. Obojica visoki, jaki napadaci, duga kosa, Srbi:)
Mala ispravka, Milan Djuric je Bosanac, pravoslavac!
e pa on je po nacionalnosti Srbin a ti mozes i dalje sanjati ono cega nema! niko nije rekao da nije Bosanac ali je po nacionalnosti Srbin. I Prso je bio Hrvat (po drzavljanstvu) a Srbin po nacionalnosti
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ja vama nista ne vjerujem,ne znam jeste li i jedan transfer pogodili,odkad postojite,samo nesto pisete,izmsljate i slicno.
Samo naprijed Milane !!!
Milane nek ti je sretno,gdje god da budes igrao.