Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nazalost ugasice se ko i Sloboda Dita.Samo ce budala potpisati ugovor za SLobodu posle ovog debakla.
a nije im Azmir bio dobar
"Pozvali su sve istinske simpatizere kluba da podrže tim na sutrašnjoj utakmici protiv Borca." Oni "najistinskiji" godinama ulaze džaba na tribinu. Na tribini 47 ljudi i 52 zuba, od toga 30 vođa na ogradi.
rece neko lukavca 🤣🤣
ritmututukizabaohao Radnički će makar da preživi, vi nemate šanse
baš ste fukare
@TrueBlue Nije daleko od toga, ali Slobodu su najviše uništili oni koju su je najviše "voljeli". Azmir je samo zadnji ekser u kovčegu. Nije npr. Azmir ugasio Slobodu Ditu, niti je doveo Jedinstvo i rukometnu Slobodu do skorog gašenja, nego upravo ovi čaršijaneri i ostali nehljebari koji se kunu u Tuzlu.
I kad grmi i kad sijeva, tvoja Tuzla pjeva. Niko, niko, samo Sloboda!
Pa šta je više ovima svake dvije godine treba neko sa 20 mil. KM. Ugasite se i ustupite stadion Tuzla City bijedo jadna lopovska.
preko vode do Slobode
Ko jos ovu Slobodu uzima za ozbiljan klub?
Ili bolje pitanje kome smeta jaka Sloboda buhahahah 😂