Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na licu mu se vidi da je krimi rad
mrs iz svetinje, bagro!
I ja bi dao otkaz, uzeo nekoliko miliona, laganini, otkantaus... A budale nek preko poreza plaćaju nove "upravne odbore" i nek od sadake grada tankuju svoje bijesne automobile. FUJ BAGRO SMRDLJIVA! Otjerali ste čovjeka koji je preporodio Slobodu da bi mogli nastaviti krasti! PROPADNI BAGRO!!!! Ključ u bravu, ne treba nam klub koji za 100 godina postojanja NEMA NI JEDNE TITULE! POGASITE TU TRULJU OD KLUBA!!!
HAAHAHHAHAAHHA opuljali milionske pare kroz odbor, i sad ĆAO ĐACI DOĐITE NAM OPET! Hahahahhaa, e sad treba lijepo ZAKLJUČATI VRATA i pogasiti svjetlo, i ugasiti više TU TRULJU OD SMRDLJIVOG KLUBA. Ne treba nam klub koji nema svoj stadion, koji nema svoje navijače, koji je u milionskom dugu, koji čak nema ni jednog pehara za 100 godina postojanja. POGASITE TU SRAMOTU VIŠE!!! POGASITE SMRDLJIVU SLOBODU! Ne treba nam!!! Imamo Tuzla City!!!
Zasto igrace ne postave na platne spiskove drzavnih firmi kao npr Buducnost Banovici hahaha svi igraci na platnom spisku rudnika 20 godina uz jos sudije, igraju lopte ne fudbala, lopte igraju i radni staz ide uz redovne plate, a poslije karijere svi u rudnik u direkciju i tako u krug hahaga drzavna firma krava muzara
Hahaha bakirov Bingo sponzor Slobode😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅🍾😅
Prvo dovedu do minut pred umiranje pa onda daju ostavke.
Ovaj sa "cvikama" isti Dodik. Inace u klubu su ljudi koji o fudbalu znaju tek toliko da je lopta okrugla.
i to je drug moj diskutabilno znaju li