Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema ništa od ovoga. Ako bi im prihvatili žalbu to bi privuklo i druge klubove poput Spezie, Lazia, Genoe itd koji su imali 3+ zaraženih pa su opet igrali utakmice.
Ma treba im oduzet 10 bodova pa nek onda ne idu na gostovanja. Svi mogu, samo oni nesto glume.
Koja glupost, pa igrali prije sedmicu sa Genoa gdje je bilo 6-7 zaraženih a kod njiih 2 zaražena i preporuka da neidu i oni nisu išli. Pa to bi bio presedan onda bi svaki klub čim ima zaraženog tražio od lokalnih vlasti da zabrani putovanja kako ne bi morali igrati utakmicu oslabljeni. I seria A nikad ne bi se završila