Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po ovoj logici kupiš automobil na kredit i slupaš ga, pa onda ne moraš plaćati rate. Neće da može (:. Meni je, tek sada, ovaj amidža sumnjiviji od novčanice od 3 konvertibilne marke.
Treba familija da tuzi Cardiff zato sto su poslali sranje od aviona i od pilota po najveci transfer u klubskoj istoriji i sad bi jos da ne plate. Nidje veze, ugovor je potpisan i Cardiff je bio zaduzen da dovede igraca na njihovu destinaciju. Treba im UEFA spucat kaznu sto odbijaju da plate.
Nek plati uefa
Znaci po njihovoj logici dovedes igraca i ako ne zaigra nikad netreba ga ni placat.
Eto vi ne bi trazili 6 miliona dajte pravednici molim vas
Vala nemam rijeci za Nantea,zele zaradu na mrtvom covjeku,kakve pare crne,covjek je poginuo,nije ni kako treba ni dosao,u cardiff,fuj.
Podrska za Cardiff,nije nikad ni zaigrao,a Nantes im trazi isplatu,fuj
Jao kakvo razmisljanje,COVJEK NIJE JEBENA ROBA I NE TREBA TAKO DA SE POSMATRA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)