Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oni krivi jer je city ponuduo bolje uslove od Barcelone? ovo samo klix moze objaviti. kretenizam
jao idiotskog naslova, pa čovjek vodi privatnu agenciju i zastupa igrača i gleda gdje će najviše love dobiti, šta je sporno, koji debilizam
Ivan de La Penja i Raul Tamudo legende
Zdravo lepi!
puyol izgleda da vise voli eurice nego li barcelonu.. sramota
Nije sramota burazeru, naravno da je do love. Svi mi radimo za pare, niko od have ne živi. Što Barca ne angažuje Puyola da za njih bude sportski direktor ili nešto slično. Nije on kriv, to je sve posao... Ovakvoj Upravi Barce i treba raditi ovakve stvari, kada se oni posvete promociji mladih igrača u prvi tim, onda će i ovi najmlađi ostajati dugo u klubu.