Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzmite sve mamicu vam vašu licemjernu
Treba im oduzeti 33 boda, ali isto tako je potrebno kažnjavati sudije i delegate kad naprave farsu od utakmice, klub kad navijači uzdižu ratne zločince sa -50 bodova, kad se napadnu igrači gostujuće ekipe sa -40 bodova,izbaciti predsjednika NSBiH jer nema u repki nijednog igrača iz Premier lige, sramota... itd.
🌽🌽🌽🌽🌽
Ma nekako ce mu namiriti ako zatreba...
Cirkus drzava, liga..sve vratiti na amaterski nivo
Čelik favorit za ispadanje prije kraja sezone...
Po meni, sve uredno i treba ih kaznit. Zeljo je zbog ove utakmice ostao bez prihoda. Njihovi sponzori ispastaju. Cak je ovo i malo. Neodigravanje utakmice je nesto najgore sto se moglo desit. Trebaju nadoknaditi stetu Zelji. Znate se smijat Slobodi ali mi nikad nismo bili u takvoj situaciji. Bolje casno ispast nego da se ne zna ni ko pije ni ko placa.
Hvala ti Boze sto sam iz centra Sarajeva a ne iz Zenice
pušite te ga dušmani!!!
Stesat ovu kukuruz ligu na dva kluba ako treba. Ako nemas novca i teren na kojem se moze normalno igrati ne mozes ni igrat premijer ligu i zdravo
Opa postaje interesantno!!!!!