Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba i Kasumović uložiti sredstva, ipak je on privrednik prije svega pa onda gradonačelnik. Barem se hvali tako :)
Sada bi bilo fer i da nova vlast u Sarajevu dodijeli stadion Koševo na korištenje FKS bar naredne 4 godine. Ako ne bude tako, morat će evropske utakmice igrati na Grbavici LOL
Ne treba dat više krkanima da igraju tu , eno im atletski nek tamo oru , ostavi ovaj za repku . Pa nisu Real Madrid da im treba dobar stadion.
Gradonacelnik je svojom izjavom ponizio sve gradjane Zenice, gradski klub Celik mu nije prioritet, ovaj stadion je izgradjen za Celik, ovaj stadion su navijaci Celika izgradili i gradjani Zenice Kasumovicu kako te nije vise stid bruko jedna, cuj reprezentacija je prioritet i placacu odrzavanje sve dok ona bude tu igrala. Ponizio si sve navijace Celika stid i sram da te bude.
Zasto gradonacelnice ne kazete javnosti da nema struje na Bilinom Polju ? Je li se to ikada ranije desilo dok vi niste dosli u Zenicu ? Odgovorite ljudima.