Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pedala u Federalnu ligu. Kad je Velež mogao, onda može i Čelik.
Celik je gromada po dugovima samo.
@Cujtofakat Papak, vrijedjas klub koji je osvojio 2x kup Maršala Tita, pobijedio Borussiju Dortmund 2-1 u četvrtfinalu UEFA kupa i trebao je nekoliko puta pobijediti prvu ligu Jugoslavije. Malo postovanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Čeliku je bolje da ispadnu u drugu ligu pa da pokušaju taj šok iskoristiti za neki boljitak u budućnosti ... u suprotnom ce samo nastaviti sa letargijom koja je zavladala zadnjih godina.
Ma dzaba sve to dok je lopova, taman da ispadnu u sedmu ligu
Nije mi jasno kako se Sloboda nasla u tome loncu,za Celik ako je mogao slavni Milano u drugu ligu pa se vratio i presabro mozda je to za Celik i najbolja solucija jer vako mogu samo pod stecaj otici i totalno se ugasiti.
ukinite ovaj naziv Premijer liga,para usi realno
svi mi bi trebali drito strovalit po jednu petobu za jadne gladijatore koji nemaju zita...
nista novo gdje je sad ona sda mafija koja je cijelo ovo vrijeme globila gulila i u dugove uvalila Celik svi su ponjegli u misije rupe gdje god sda vlada tu napretka nema
smanjiti ligu na 10 klubova i igrati cetverokruzni sistem kao u Hrvatskoj ove izbaciti Slobodu Mladost Celik i Zvijezdu nek udje Olimpik i Krupa i cao..liga se nece nastaviti 100 % pitarima dati titulu nek se smire to je njohiv fah taj nacin
Celik ce se izgasiti
@MostaracPravi tesko,ali ce se nesto promijeniti
Bože sačuvaj, po ko zna koji put više? Pa to nije humano
Muhamed Begagic udbaš..Grobar Celika .
druga liga moj as2020 sta nije jasno?
prosle godine se izvukli ove godine im ne gine druga liga
Hajte fino u drugu ligu pa se tamo malo očeličite, pa kad se dohavizate, bujrum natrag, dosta je ba više i vas i vaše fukaraštine i preživljavanja na guzove, remont jarani, kad su mogli ispadati Velež, Sloboda i Borac e vala možete i vi !!!
sanjaj papak