Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEK STE OVE KUPUSARE RAZVALILI SVAKA CAST
Ovaj Kouadio može igrati u svakom klubuu BiH u startnoj postavi! Ne znam samo u šta su gledali oni nazovi stručnjaci iz Zrinjskog i Sarajeva. Bravo majstore!
Sve cestitke celiku i robijasima,tako se to radi 👏
Dobro igra Koadi
Celik ima najbolji teren, historiju i navijace.Takav klub treba sto prije izaci iz krize.Pozdrav iz SA.
Korak po korak i Hafizovic od govana polako jufku savija, svaka cast. Jos kad Mahmutovic pocne igrati bice to jos bolje. Sretno vam braco crveno-crna, pozdrav od tuzlaka.
Njegov realno jedini "problem" je što nikad nije bio sda orijentisan, zato je i morao da napusti taj klub.. Međutim sada je druga priča..
Bravo Zenica,pozdrav iz Tuzle....