Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strasni "Divovi" ne mogu pobijediti najgori Celik ikada.
jebali ti DIVOVI mamu!
U pakas !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
realan rezultat, celik ocekivano nidje veze, sarajevo prilocno lose. dadose go nakon greske celika, dotle nisu sanse imali.
Nikada nas nećete pobjedit pa makar bili najgoti na svijetu.ČELIKKKKK
Jao sine dragi pa nama da su igrali Stevanović i Blagojević, još da nismo crveni dobili, pa vi bi laganu tricu primili. Divovi, HA! Grohotom se smijem, grohotom.
"Nemojte molim vas više navijati za nas".Vaša uprava kluba Fk Sarajevo.
Ne zna se tko je gori bio.
Kompleksiiiiiiiii prema Fudbalskom klubu Sarajevo su nevjerovatni. Sto te vise mrze to te vise volim FKS 1946!
Kompleksi opet radi. Sarajevo nije pobjedilo Čelik i slavi se HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH.....
UŠĆUPLIČU VRATI SE!!!
Celik je propali klub bolje da je Velez ostao u ligi
17 godina ocmmm
Kakvih ba 17 ? U kupu ih uzeli prije 3 godine na bilinom, šta serendaš debilu....
Nema kontinuiteta , u gostima losi ,kod kuce dobri. Kao i prije 15 god. A o ovoj balavurdiji sto sebe nazivaju navijacima , ne znam vise sta bih rekao. Mene kao pitara je sramota ovih hordi. Protiv Zrinjskog katastrofalno losa podrska , a u Zenici krkanluk .
Ako vam jos i duljevic ode ne gine vam ispadanje
Sarajevo je u stvari u krizi od vremen osvajanje titule sa trenerom Musemićem. Od tada je prolazna stanica stotinu kvazi igrača iz regije i Afrike. I ono malo igrača iz Sarajeva do sada nije imalo dozvolu da igraju za prvi tim. U pravu je trener da nije zadovljan rezulatima niti zalaganjem. Oscilacija je ogromna. Nakon dobre igre protiv Zrinjskog tolika sila im udari u glavu da gube dragocijene bodove. Sredina tabele je realni optimum!!!!!
Ti ko da za Dnevni Avaz izvještavaš
@jebosim A ti bi htio izvještaj za Večernje novosti ili za Jutarnji list!!!!!!
Remi je realan rezultat,ni jedni ni drugi nemaju pojma.
Realno bi bilo 0 bodova za obje ekipe!
LIMVO LIKCE
Pavlovicu😤