Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo se u bejha savezu ufurali ko u Hrvatskoj pa lupaju kazne zbog baklji,gledam veceras pocetak uefa lige kopenhagen-ayax,sektor gdje su domaci tifosi samo sto ne gori,jedva se vidi od dima,baklje,dimne,strobovi,ana ogradi "smokehagen".Prijestolnica Kraljevine Danske
Ali kako uvijek FK SARAJEVO najrigoroznije kaznite.Za Iste prekrsaje neko se kazni sa 2-3000 km a Sarajevo sa 5-6000 km
Malo malo, koja je to stoka sitnog zuba Bože sačuvaj
Utakmica u Zenici kasnila 10 minuta zato sto su predstavnici nove uprave urucivali predatavnicima 'Robijasa' dres sa brojem 12 (12. igrac), zbog povratka navijaca na tribine nakon skoro 3 godine. Utakmica prodje u fer navijanju i prelijepoj atmosferi pred 9000 ljudi, koje nasa liga nije vidjela na jednoj utakmici zadnjih nekoliko godina. Zapali se i par desetina baklji i vatromet
i njedna baklja ne zavrsi na terenu. Sve to snimaju evropske tv kuce koje prate navijacke fenomene, a savez na tu lijepu pricu lupi kaznu od 5 ipo hiljada.
Upravo to, ma gamad iz saveza, kad god naprave neki problem oni mutavi BHF klubovi iz lige placaju, pa kad kaznjavaju 1000 km za jebeni megafon sta ocekivati za ostalo.
kakvi debili od navijaca klub u dugovima do grla a oni pale pirotehniku eto sad plati
nick ti je odgovarajuci
eno ostavio sam ti u fildjanu sto sam izdrko jutros kad sam ti bio sa mamom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
najocitiji dokaz kako se inkasira na budalama
citava globalna ekonomska filozofija