Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni slicicu punog juga, tipicno za sarajlijice.Ne mogu oni prihvatit da je Zenica najjaci grad za nogomet, zato nam i salju ove sudije da uniste utakmicu i unervoze 7000 hiljada gledatelja zeljnih dobrog nogometa i nadigravanja.
Pola pijem pola Šarcu dajem.
Neko je rekao da će se Čelik ove godine boriti za titulu... E druže moj, ako Čelik sinoć nije uspio ovako uzdrmani Borac da pobijedi slabe su šanse za borbu za titulu. Ali mora se priznati da je utakmica bila dobra, još da su igrači obje ekipe bili još fizički spremniji hladno bi se moglo reći utakmica za 10 ili ti u maniru vrlih sportskih novinara "pravi prvenstveni derbi". P. S Kajkut previše pegla loptu.
Imaju najbolje uslove u drzavi,najbolji teren i opet su velika 0 ovi cernobilci,mi sa veoma losim igrackim kadrom,zavrsit cemo na boljoj poziciji.
Prvo prosipanje bodova Celika kod kuce.
" Jebem Borac i Banja Luku" - Đorđe Balašević
dobar je celik , nadam se da ce ove godine da se bore za titulu , imaju dobru ekipu i dobrog trenera i dobre navijace i najbolji teren
Ne znam za ostale ali meni je ovo bila dobra utakmica. Haman ima nade za ovu našu ligu. Samo još da se mi se Sarajevo konsoliduje, aBd.
Štela
Svaka cast zenickim navijacima, posebno na kraju utakmice, tako se ispracaju pozrtvovani igraci...........buahahahhah
Da da, onog su gadjali sokom u tetrapaku, a ne staklenom bocom ko "neki"
e ti neki se trebaju sami pronaci :D