Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da su se ovakve stvari desavale ljetos, Celik bi se sada borio za sami vrh, a ne za opstanak.
Fudo reko, Fudo uradio.. Volimo te Fuade... Ne mislim na Deena.
Sretno Čeliku u opstanku, i nabušite one kamenjare na bilinom...
Auper još djida i zahirovic da potpišu i opstajemo Čelik!!!!!
Ja mu sreće u životu...hahahah
SDA=MAFIJA
Ovak Karic je pravi glumac od i graca,misli da nesto vrijedi a ustvari je 👎
Bitno je da se celik rijesi pljackasa iz SDA koji su ga i doveli u ovu situaciju tacnije kleptoman BEGAGIC mislim da je i clan Islamske zajednice u Zenici E to su ljudi koje treba pljuvati po gradu i obiljezavati sprejevima kada ih sretnete
Celik je postao kao tramvajska stanica.Dolazi i odlazi ko kad i kako hoce..jos svi sretni kroz klub proslo u zadnjih 13 mjeseci brat bratu jedno 30 igraca.Pa ni Conte ne bi mogao sastaviti tim da valja.Uglavnom sretno im u borbi za opstanak.
Da dovedu Pjanića, ne može im pomoći , kamoli ova karić...
Eto vam ga dzaba veci kloc nije igro na tusnju