Golman brani menadžera
0
Cech: Ne volite Beniteza? Odlazite!
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sto se naucio govorit.........aaaaaaaaa.............
@ cc : Bas Cech ima razlog da se ulizuje , da mu mozda Turnbull i Hilario nece uzeti mjesto medju stativama HAHAHHAHAHHAAHHAHA Nego , covjek voli klub i upravu je sve sto kaze .
ova vijest je juce bila doduse ima 95% slicnosti, no vi od poluvijestii napravite jos 20 pooluvijesti samo da bi mogli napisati j.beni clanak...al stas danas svako moze bit novinar
ajd ok terry je legenda. lampard je legenda. al gdje bi bili da nije bilo amramovica. NIGDJE! Vrhunac bi bio emil heskey u napadu i gurali donju sredinu tabele.
Petr Cech u Cesku Rafa u Spaniju Roman u Rusiju Terryja za Predsjednika!
svi golovi na 4 fudbal .com
pošteno kaže cech....nije ni prvi ni poslednji... dočekali ste abramovicha kao spasioca i molite boga dok još ulaže¸u klub. čovjek vas je kupio i može raditi šta god hoće,njegovo...sutra može reći nema više chelsea,sad će se zvati cska ili neće više nikako postojati. čovjek igra play station,al uživo...
Ajd ne seri ulizicu! Rafa OUT!