Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj Morattu ce Klopp platiti 60 milja €??? Hahaha. Ma lol. Pa Cavani je za njega space shuttle, a eto po vasim informacijama ispade duplo jeftiniji.
Juve ne treba nsta skupiti, daleko najbogatiji klub u Italiji...imaju svoj stadion, korz koju god ce i on bit isplacen, Pogbu ce prodat za ogromne pare...pogba, pirlo, khedira, llorente >> besplatno evra>>1mil.€!, tevez >>12mil.€...bolesnu momcad slozili za 30mil.€...a sad ce prodat Pogbu za minimum 80(makar ne vrijedi toliko niti jedan igrac)..,dobru politiku imaju nema se sta rec