Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@CRO A da ti mama izprica dogodovstinu sa stola??
druze CRO, taj vas stolni Mostar je kao stolni margarin \"jako cvrsta\" struktura
NIJE CASSILAS NEGO CASILLAS -.-
http://www.betnovac.bloger.hr/
veliki uspjeh ce vam biti ako ponovo osvojite kup kralja jer dalje od toga je nezamislivo za vas pored barce....na vasu zalost to su cinjenice :(((
nema vas jos pet godina nigdje, dok se oproste Xavi i kompanija mozda onda
Hvala što si nam reko, sad nam lijepo reci, kakav ti je pakaš bio kad ti ga je rasturio!?
@lav KRE.TENU NEPISMENI, sta si ti stao pricat ko kome pusi.. prvo nauci pisat seljacino ona mrtva pa se onda javi !
Krivo casillasu sto mu ronaldo vise ne pusi...a taj isti presao na murinja...eto zbog cega se ponekad posvadzaju...provjerena informacija 100%...ali opet mi niko nevjeruje..
Dobro Casillas bi volio da se Rona malo spusti na zemlju jer ga 100% nervira njegovo mahanje rukama na terenu i sl. Al obozava kad ga CR zabije ono u svom stilu. ;)
Jedan je Cristiano Ronaldo :)
hajd malo prošetaj po stolnome hrvatskom gradu Mostaru i sjaši sa SARAJEVO-x
a jesi li znao da se on j.e..b.e u g.u.zi.cu?