Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedini covjek kojeg postujem iz onog reala... ljudina... nakon odlaska zidane-a, samo je on ostao ko covjek
I bices legendo, jer ti to i jesi.
@Barca Lijepo receno
Necete naci navijaca Barcelone da ima ista lose reci za ovog momka. Dok na drugoj strani svi igraci (osim Casillasa) i navijaci Reala imaju mnogo loseg za reci o svakom igracu Barcelone. PS Naravno jer Murinjov kompleks je zarazan Iker-ljudina bio i ostat ce
Kakav je zrak u Zenici? Ko da ima nesto...
Šta ti ba poštuješ? Koga briga koga ti poštuješ? Ko si ti? Ti si flop koji komentariše članke ovog portala. Treba njih sve poštovat, jer su oni napravili nešto od svojih života, a ti, ti komentarišeš članke. bot si.!
LJUDINA
GRANDE IKER!!!
bit ćeš upamćen k\'o ljudina, ne sekiraj se, a rijetki su takvi u realu...
To ces sa timom jedino moci kad otjerate smorinja i kristinu.
TAKO TO RADE KULTURNO VASPITANA MADRIDSKA DJECA..