Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slijedi pad ćenife ko torpeda kad sdha izgubi izbore.
Navijam za Barsu od 1995/1996 još dok je Kodro igrao za Barsu,a od tada pa sve do sada su u realu bila dva čovjeka koja jako poštujem a to su RAUL i ovaj momak-KASILJAS.Ikeru sve najbolje i želim mu brz oporavak.Momak je klasa i kao igrač i kao čovjek
Ajd ubi se
Ma sta ima veze doveli smo veoma dobrog golmana Diega Lópeza koji je u vise navrata zaustavljo Barcelonu.I sam Mourinho je izjavio da je Adan golman svijetske klase i izmedju redova je potvrdio da je bolji od Casillasa znaci : Diego Lopez>Adan>Casillas... Za nas ostaje sve isto i dokazat cemo da smo najbolja ekipa na svijetu.
Real je dobijo novog glomana DIijega Lopeza a wlim i brz oporava kasiljasu
Brz oporavak...jedini igrac kojeg cijenim iz Reala, prije svega covjek je za razliku od nekih ! :)
Oce Mourinho prozivat sudbinu, eto ti ga sad momcino sa Adanom na Fergusona
ikere odlazi hala
HALA MADRID
SHit !