Zadovoljan zdravom konkurencijom
2
Casillas: Nisam navikao na ovo, ali trenerova je zadnja
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jbt koji kralj, sa Benzemom jedini dinGospo u Realu trenutno
Hahaha raspad sistema u kraljevskom klubu
@mufljuz joj mufljuze dragi \"što ni najmanje nije nemoguće\" pročitaj kakvu knjigu ili barem slikovnicu...
ahahhahaha čuj katalonac.....odvadi malo grop te .j.e..b..o...
Ti jesi katalonac? hahaha aahahahahah
pa on je jedini normalan u realu,ja jesam katalonac al\' ovog covjeka nenormalno volim!!!
Da je Real u bodovnoj prednosti nad Barsom odluka Mourinha da ostavi Casillasa na klupi i ne bi dobila na težini.Ali obzirom da je Real u velikom zaostatku onda se na sav glas priča i piše kako Iker nije branio. Odavno navijam za Real zaista ne vidim u čemu je problem ako Iker nije branio!?Pa nisu valjda platili Mourinha da pravi ekipu po legendarnosti igrača,a ne po psiho-fizičkoj spremnosti! Otišao je veliki Raul nažalost iz kluba,pa Real nije propao a neće propasti i ako Iker jednu utakmicu odgleda s klupe. Pozdrav svim ljudima dobre volje,a za sve madridiste HALA MADRID!!!
Navijac sam Barcelone,Casillas je gigant prvo kao covjek a onda kao golman i sve ostalo,kada je smorinjo rekao da je golman koji je branio protiv malage bolji od Casillasa kojem ni ime ne znam,sad dali je mislio na trenutnu formu to je strasno za jednog kako ga nazivaju strucnjakom jer nakon 10godina prvi put na klupi, jos jednom strasnoooo?
zivi bili pa vidjeli to sve u realu sto se desava lici mi na isceniranu farsu - a murinjo ako osvoji ligu prvaka sa realom - sto ni najmanje nije nemoguce sjetit cete me se... nema vece trenerske lafcine trenutno na svijetu....
hoce to kad se urcis
Real uzima k u r . . . U
Bujrum u barsu na klupu mjesto pinta
real uzima ligu prvaka