Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad su oni takvi supci...ti fino predji u Barsu pa im kontru pukni da ih glava zaboli...
Cassiljas i povrijedjen je bolji od onog klempe!
evo ga sad nemaju o cemu da pisu pa nakon mjeseci maltretiranja sa bejlom, nastavljaju sa ikerom :S boli nekog dzon jel na klupi il nije , nek trenira jace i vrati se , sta vise kukaju svi za njim :
Joj gluposti.. NIKAD ALI BAŠ NIKAD TO NE MOŽE BITI RAZLOG !!
Casillas je izgubio mjesto radi povrede koja ga je duze vremena izbacila iz tima. Podatak da ne igra ni kod Mourinha ni kod Ancelotija, govori u kakvoj je formi. A ti nastavi dalje govoriti sranja del bosqe... Imaj obraza prema jednom Diego Lopezu koji se izborio za svoje mjesto na terenu. I oni pa pogledaj koji trening real madrida a nemoj napamet pricati. Za repku igraju najbolji a ne koji ti bolje p.....
nije nego jer je onaj murinjo debil najveci