"Portugal se neće svetiti"
0
Carvalho: Samo fer igrom možemo do pobjede
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko o cemu, kurv.a o postenju!
Carvalho,izvini..al ce te izgubiti :)
Ta ti je iz malog mozga izasla .
kakve smo mi nepravde trpili golove u 97. min sudijske karadje i ostale gluposti od starih evropskih naroda, najmanje sto mi mozemo uraditi jeste teren podrediti onako kako nama ogovara. kukajte i mi smo kukali... idemo bosna!!
Ko tebe igrom ti njega kuknjavom
kako samo se.rete sa tim izjavama.. znamo da zivimo u vuko.je,bini i sta sad? nek vi imate idealne uslove.. da ste tolkiko fer bili rekli bi evo ulozit cemo da se sta uradi kr.kani!
portugalci - evropski srbi
Sto Firgosi znaju kukat
A prosli put prebi vasa murija ni kriva ni duzna onog 50-ogodisnjaka. A mi sto smo vasim igracima zvizdali treba biti povod za osvetu ?
kako ide ona dabogda komsiji crkla krava ako nemoze nista drugo e moji hrva ti i sr bi nikad nista dobro od vas puni ste sami sebe i mrznje.
Ovaj matori ima da rik.ne kad Bosna i Hercegovina pobijedi i prodje na evropsko prvenstvo... matori ce da crk.ne kao glista ps.. samo da se sjetim ma.ma svima koji ne vole BiH toliko...
VOLIM TE BOSNO!!!!!!!!!!!!!.........CRKNITE DUSMANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
navijam svim srcem za bosnu, idemo našiiiii želim da se i hrvati plasiraju naravno a navijam i za junačine crnogorce
Divljak o cemu pricas kakva osveta... Koji je to igrac napravio kakv tezak start ili slicno..... Nema vecih cigana u evropi od vas, rumuni su pocetnic za vasi .... Vi evropski brazilici , ko vam samo dade taj nadimak, bolje receno vi ste evropski cigani broj jedan da se nasi romi ne uvrjede... zalosno
Sad je na njima \"preetysuck\"!!!
a problem lošeg terena i stadiona u Zenici možemo vrlo lako rješiti: svi vi kopji ste igrali u BIH i koji ćete igrati ubuduće jer bit\'će još važnih utakmica urgirajte kod FIFE i UEFE da nam doniraju novac za adaptaciju istih i pošaljite svoje ljude koji će kontrolisati utrošena sredstva(mi imamo pokojeg lopova)... tako ćete pomoći prvenstveno nama a onda i sebi?!
Ruku na srce Portugal je zaslužio da ide na EP...kako bi Bosnu gledao.