Nogomet
0

Carlos Tevez se vratio u City i trenirao samostalno

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Argentinski nogometaš Manchester Cityja Carlos Tevez vratio se u redove svog kluba u kojem je suočen s disciplinskim postupkom zbog navodnog odbijanja ulaska u igru na trenerov zahtjev.

Po završetku reprezentativne stanke Tevez se morao vratiti u Manchester i javiti se menadžeru Robertu Manciniju, što je i učinio. Ipak, kako je suspenzija zbog odbijanja ulaska u igru u susretu 2. kola Lige prvaka protiv Bayerna (27. septembra) još na snazi, Tevez je trenirao odvojeno od svojih suigrača, navode engleski mediji.

Podsjećamo, u srijedu su iz Manchester Cityja objavili kako "postoji slučaj protiv Teveza" i kako igrač "mora odgovarati zbog navodnog kršenja odredbi ugovora."

Isti Teveza veže do ljeta 2014. godine, a očekuje se da će ga "građani" prodati u januarskom prijelaznom roku.

Njegov bivši klub Corinthians pokazao je interes za kupnjom još ranije, dok se menadžer drugoligaša West Hama Sam Allardyce nada da će ga dovesti na posudbu.

"Gledano iz moje perspektive, sada čekamo da vidimo odluku što će se dogoditi Carlosu u Manchester Cityju, nakon čega bi ga možda naš dopredsjednik David Sullivan mogao pokušati dovesti. To bi za mene očito bio blagoslov. Pričekat ćemo pa vidjeti", komentirao je Allardyce.