Porodica mu se pridružila
0
Carlos Tevez ostaje u Manchester Cityju
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce opet sitijeva igra ovisit o ovome buldogu... na silu svako za sebe , a taman su poceli liciti na tim .
e u mp3
mancini se upravo oprostio sa sampionskom titulom.
svaka cast ovim optimistima, al drug, steta je ogromna :(
sta je steta? za dzeku je, takticki, bolje da je on ostao, nego da ej došao neko drugi, viši i drugih predizpozicija. tevez i aguero će biti konkurencija, zbosg slicnog stila. a i ako dzeko ne zasluzi, vala nek i ne igra, a cisto sumnjam da ce se to desiti. edin je sjajno poceo i bice sve bolji
Carlos Tevez bit ce sada rezerva! Igrat ce Aguero i Nasri. U Napadu nemogu bez Dzeke. A i Dzeko je jedini igrac u napadu koji je visok. Ovi si mali Nasri, Tevez, Augero. Sto se tice Balotelija on nema klasu kao Dzeko da dadne goal!
Carlos Tevez, veliki argentinski majstor, rođen je u mjestu koje je pretežno islamsko, začuđujuće za Argentinu. Za kurbanski bajram, njegov tetak, inače radnik u brijačnici, je umjesto ovaca, poveo Carlosa jer je sličnost bila prevelika. Dok je sa bismillom klao kurbane, došao je do pola do jednog \"kurbana\" pa je onda shvatio da je to njegov rođačić, a ne ovan. Tako je spašena velika fudbalska karijera ovog majstora, čija je nana izbjeglica iz brazliske narko četvrti, a otac mu se bavio prodajom lanenih pantola na pijaci u Južnoj Americi.
nasli su se on i baloteli zezat sad ce malo sutra dobit sansu da igraju tekmu od pocetka
Manicni je ipak glavni. Baloteli vise nikako i ne ulazi na teren, tako ce biti i sa ovim jer su sebicni, Mancini hoce normalan tim. Dzeko je puno korisnij timu, nego ta 2. skupa.
Ma nek ostane ko hoce i dodje ko hoce?...djaba im kad je nasa zvjerka proradila i sad je beton u spicu napada citiya. ha ja!
šteta, al dzeko ipak najboljiiiiiiiiii
štetaaaa, al stvarno
Napad Aguero-Tevez .. Dzeku na krilo opet:S
Dijamant nas, izdanak Zeljine skole, ce ga ove sezone pojesti za dorucak, ili cak i vise za sehur.
štetaaa
Opet je taj isti City mali za United...
pašteta je ljudi