Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prebijanje racuna za treniranje na zeljinom pomocnom konstantno GRACICU UGASI SE I TI I OVAJ KURCEVI KLUB. olimpik ovaj olimpic pa ko zna kako dalje
A sto se kitari ponadali da Zeljo ko i oni kiksa pa meki drugi put u nekoj drugoj godini
ti da si valjao nebih te otjerale horde
BOLJE DA SAM OSTO UJOVANOVOJ KAFANI NEG STO SAM GLEDO ONE BAHILE!
Vec izvlakusa Caplica. Kaze da imamo problema, Ko da nije znao, sta li ? Tesko je to u kratkom periodu rjesiti (?) Boga Ti, a zasto si dosao? Da radis na duge staze, kada ispanes u nizi rang, pa onda forsirati mlade i slicna zamlacivanja. Bogami, ovaj smatra da rukovodstvo kluba ima kvocijent inteligencije jednak broju cipela? Mozda je bas tako! Gdje li smo mi onda?Halo Caplicu, dodji sebi! Nama se ne ispada iz je...ne PL.
ja cirkusa iati igraci ko kod ode GDJE DIATTA????
varesanovicu ne seri prodana dušo