Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sunderland je zasluzio proc dalje a Unitedu treba igrac tipa keano da isamara ove balavce, welbeck za 120 minuta jednom ili dva put opalio po golu. napadac. *** moj.
Mislim da je krajnje vrijeme da Moyes pocne da zvace zvakace gume... to ce donijeti rezultate.. :)
Kladioničari, pogledajte moju stranicu i postqanite dio tima jer što nas je više to više zarađujemo svi skupa. Ako ne razumijete kako provjerite i saznajte o čemu se radi na mojoj stranici: single-information . blogspot . com (upišite adresu spojeno jer mi sustav ne dozvoljava da stavim spojen link u komentar tako da ga sami spojite i otvorite).
ne znam zasto navijaci mn utd ocekuju vise? man utd je prosjecna engleska ekipa, kao swansea, newcastle, saumphanton, wba.... imaju krs ekipu, smijesna je totalno. jos i onaj rvp je nastavio tamo gdje je bio u arsenalu (po povredama)
Mojese...........razguli!
Ma bolje je sto su ispali, jer bi u finalu primili peticu od Citi
a nikad losiji junajted nije bio al bas nikad , pa gledao sam utakmicu i pa sandrlend ih pritiskao cijelu utakmicu napadao , ma smjesno , zasluzili su u regularnom toku utakmice da ispadnu al na srecu su dosli do penala i drago mi je da su ispali Boga mi
Sta ima tradicija 20 izgubljenih utakmica ne mjenjaju trenera, fol oni Glejzeri šta ima baaa
...jel opet sudija kriv...???
Odkako je otiso Ferguson,pali su qurcu za usi.. :(