Slučaj "ljubavna afera"
0

Capello se vratio u Englesku, s Terryjem u petak

Totalsport
Foto: The Sun
Foto: The Sun
Engleski sportski novinari u velikom su broju dočekali povratak selektora njihove nogometne reprezentacije Fabija Capella na Otok. Italijanski stručnjak odbio im je dati bilo kakav komentar vezan uz ''slučaj Terry''.

Capello se u Švicarskoj oporavljao od operacije koljena, a nakon što se u četvrtak vratio u Englesku, okružili su ga novinari i foto-reporteri u potrazi za izjavom i pričom vezanom uz kapetana ''Tri lava'' Johna Terryja, koji se našao u središtu ljubavnog skandala.

Podsjećamo, nakon samo nekoliko sedmica izvanbračne veze s Vanessom Perroncel (33), francuskim modelom za donje rublje i majkom djeteta Waynea Bridgea, Terryjeva suigrača iz reprezentacije, odbrambeni igrač Chelseaja je saznao da je njegova ljubavnica zatrudnila. Par se zajednički odlučio na pobačaj, a Terry je platio hirurški zahvat u jednoj privatnoj klinici. Cijela je stvar dospjela u javnost, a nakon svega je Bridge rekao da više ne želi igrati u istoj ekipi kao Terry.

"Nemam komentara" , bilo je sve što je Capello izgovorio engleskoj ''sedmoj sili''.

Italijanski trener trebao bi ovih dana odlučiti hoće li, nakon svega, Terry zadržati kapetansku vrpcu u reprezentaciji. Capello će se s Terryjem sastati u petak, a Terry je u srijedu putem glasnogovornika poručio da se ne kani odreći svog položaja kapetana nacionalne selekcije.