Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Di Matteo u srcu! ktbffh
RDM je pokazao da moze voditi Chelsea, zasto sad dovoditi Capella...
Ovi zabari kvare fudbal...
Manchester ima 19 tiula lige i 3 LP, liverpool ima 18 titula lige i 5 LP. Ovo su jedina mjerodavna takmicenja. Sto znaci Liverpool 23, Manchester 22. Sto znaci da je liverpool i dalje najtrojejniji engleski klub.
Po logici da ima vise trofeja u Ligi ;)
Po kojoj je logici man utd trofejniji kad ima 3 titule LP, a Liverpool 5.
bravo dc. pojma nemate ko je capello. mozda najveci strateg u historiji fudbala.
Samo da se zna Capello ima vise trofeja od Jose Mourinha,fudbal se ne igra zadnjih 10-ak gina malo provjerite pa onda pisite gluposti.
@ muki L\'pool je do prošle godine bio najtrofejniji, ali je United prošle godine osvojio titulu i time postao najtofejniji klub na Otoku ;)
mozes samo dobit tuKi u zube :!
svejedno on je kao i ona dvojica odbio najtrofejniji tim u engleskoj
Pa nije ni capello vrhunski trener. Sto su se neki podigli boze sacuvaj!
niko nece da vodi loserpool