Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pjanke je vrh.
@imphotep Pa porno industrije, jebote....
Grande Mire, to je umjetnik kojeg moraš da gledaš 90 minuta da bi vidio koji je to Bog igre. Ovi stručnjaci ga tako i posmatraju, broj tacnih pasova, broj pretrcanih metara, presing, vizija, šta radi kad lopta nije kod njeg. Dakle oni gledaju sve šta majstor radi pa kažu da je velik. A Bosnjo neće da vidi višak na terenu i lopte koje daje kad igra za repku. Nisu golovi samo bitni. Čovjek sa više srca igra za repku već za Juve. Primitivna BIH
Momci, Miralem Pjanić je po indexu korisnosti bio treći veznjak zadnjih kvalifikacija za Mundijal (Kroos i De Bruyne su bili ispred), dakle igrač koji povlači sve konce. Dok su istog tog Miralema mogli pratiti saigraci, vodili smo Kipra 2-0, kada nismo mogli pali su. Nemojte molim vas biti stručnjaci kad niste. Pogledajte zvanicne podatke pa laprdajte.
Pjanic jedino nikako da se uklopi u reprezentaciju BIH za koju igra na minimumu svojih kapaciteta .... da li je do izbornika, njega, saveza, nas - bog zna vise
Jedino ga kod nas ne cijene koliko zaslužuje.
jedino za repku još ništa nije napravio vrijedno spomena
@testertestni1 ... daj nam nekih statistika, broj odigranih utakmica za repku, broj golova, broj asistencija, pretrcanih kilometara i sl., uz komparaciju s drugim reprezentativcima sredine terena, pa da mozemo donijeti zakljucak. Imas na netu dostupne podatke - vjeruj da ces se iznenaditi :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jos kad bi Pjanke otisao u Barcelonu ... savrseno bi se uklopio ...
otišao bi on kad bi oni poslali ponudu koja zadovoljava Juventusove uslove :)
fabio capello preuzmi alanyaspor pa se dokazi
Pirlo je za njega igracina
Znajte hejteri da ce eksplodirati Planic i u rekpi jednog dana i to kao pomocni trener.
pjanić je mnogo bolji od pirla, pirlo ima drugačiji stil
@demowho e i ti ga pretjera il imaš pamćenje muhe.
@Hipoteza moram pretjerati kad ostavljam komentar na svaki članak