Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bayern svi vide na krovu , al tipovati na njega je isto koda igraš ture ili jazije. Imaju moje simpatije , možda nekome oderu kožu u sledećim rundama , ali definitivno oni su klub koji nemože otići do kraja. Zašto . Zato što su poprimili balkanski mentalitet, a nisu svijesni istog.
Fabio, Hitzfeld, kazu da je Bayern veoma jak. Ali ipak na ovom forumu su svi veci stucnjaci koji kazu da je Bayern kanta, da je sinoc pokazao svoje lice itd. Isti ti strucnjaci su otpisali Barcu prije 15 dana nakon poraza od Milana, isti ti strucnjaci kazu da je Real najbolji nakon 3 vezane pobjede. U duelima 1/4 finala nema "favorita", to su sve derbiji ali niko ne bi trebao govoriti da je Bayern supalj nakoj poraza od Arsenala (ukupno 3 za cijelu sezonu). To su valjda novopeceni navijaci koji su simpatizeri seikova i kupovine (Chelsea, Man City, PSG itd). Koliko god mrzio Real ili Man Utd, a volio Bayern, to su pravi timovi (Barcelona itd.) koji su institucije fudbalske. To su oni isti koji sezonski mijenjaju klubove, kako ko igra.
Arsene često priča gluposti, mada mu je na mjestu ona izjava nakon sinoćnjeg meča u Minhenu. Fabio, slušaj starije. ;-)
valjda mislite TRIPUJE?
je malkice retardiran, nemojte mu zamjerit'... HALA MADRID!!!