Nogomet
4

Candreva donio pobjedu Interu u gostima kod Sassuola

Piše: E. B.
Foto: EPA
Foto: EPA
U prvoj utakmici današnjeg programa 17. kola italijanske Serie A Inter je u gostima savladao Sassuolo rezultatom 1:0.

U veoma uzbudljivoj utakmici na stadionu Citta del Tricolore u Reggio Emiliji gosti iz Milana su imali prvu priliku u 16. minuti kada je Antonio Candreva nakon sjajne akcije pogodio desnu stativu.

Mauro Icardi je bio u šansi u 28. minuti, kada je glavom šutirao za malo pored gola. Prvu priliku Sassuolo je imao u 34. minuti, no Gregoirea Defrela je u namjeri da postigne gol spriječio Samir Handanović.

Posljednju priliku u prvom poluvremenu imao je Ivan Perišić u 36. minuti, no golman Sassuola Andrea Consigli je bio siguran.

Consigli je morao po loptu u svoju mrežu odmah na početku drugog poluvremena. Nakon velike gužve u kaznenom prostoru najboje se snašao Candreva i poslao loptu u mrežu za vodstvo Nerazzurra.

Sassuolo je mogao doći do izjednačenja u 64. minuti, no Stefano Sensi je iz odlične pozicije šutirao u dobro postavljenog Handanovića.

Pred kraj susreta Inter je imao tri dobre šanse za povećanje prednosti, no Brozović i dva puta Perišić nisu bili uspješni. Inter je ostao sa igračem manje u 90+2. minuti kada je arbitar Marco Di Bello zbog drugog žutog kartona isključio Felipea Mela.