Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ali ne stvarno ovo je istina
za sta? mozda da igraju skupa saha ili golfa......pa ovo je vise krajne smijesno...ne prodje dan da neko od nasih ne prelazi ili u Real ili u Barcu ili u Bajern ili nesto slicno..... prelaze u najbolje evropske klubove a u svojim klubovima sjede po klupama.
Begovic --> Real Zukanovic --> Inter Avdija --> Man U Pjanic --> Barca Lulic --> Bayern TSS --> Inter DZeko --> Juve Spahic --> Galata Ibisevic --> Milan(?) itd itd ... Kakva ce ovo repka biti ... :D
i ni jedan od njih nece preci..:)
evo jutros svabe u bild-u javljaju da Tuchel, koji ce najvjerovatnije zamijeniti Klopp-a na klupi Dortmunda (nije jos potvrdjeno ali je sigurno), zeli da dovede Dzeku. mada o Dzeki i Dortmundu pisu ima dvije godine. A za ove ostale, tesko ce ti Begovic u Real jarane. Zukanovic u Inter mozda-al sumnjam. A Begovica slobodno otpisi. Mozda u Tottenham ili Arsenal ali ne u Real.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
i sta bi on radio u bajernu?nozda da ocisti bojler od kamenca
Svake godine ista prica za nase igrace, po medijima ih svi traze i svi se raprodaju a na kraju svi ostanu u klubovima gdje su i igrali. Dosta vise suplje!