Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
želim vam sreću večeras, da ih dobijete i kvalificirate se u dodatne kvalifikacije
Neki usputni komentar: Stvarno je sminka vidjet transove: BUŽIM, i KOZARAC... postali su dio tradicije... :D Al najjaci mi je bio trans, ono kad je Džeko osvojio sve u Bundes ligi, pa poslije prva tekma u repki, na tribinama stoji natpis: DA TE VIDIM DŽEKO, JEDVA SAM ČEK\'O... :D eto i ja prokomentarisah..
cestitke BiH. Hrvatska je us vas. Bila i uvjek ce biti. Pozrdav iz Vukovara. Marinko
Još da prenosi Sabahudin Topalbećirević inače moj dobar prijatelj.....
hajmo opet zvizdati za vrijeme intoniranja tudje himne....seljaciiiiii!!!!
Dragi ljudi, ja sam uz vas 100%. Nemojte biti nezadovoljni ako bude i minimalna razlika. Nisu ti Bjelorusi lak protivnik. Sretno. Pozdrav iz Bjelovara.
Moze li iko uticati na nase navijace da se ne zvizdi bjeloruskoj himni. Mozda da se nekako ranije obavijeste svi na stadionu. Da se ne sramotimo pred svijetom.
Momci uz vas smo večeras !
Nema ljepse knjige od Kur\'ana niti bolje vjere od Islama
bjelorusija ale ale
Gledalac utakmica pocinje u 20:15
ja evo ode karati sad tako da mogu stici i na utakmicu :))) _________________________ I have added cool emoticons to this message. To see them go to http://x.exps.me?20ca138b46821658d1de00a83b4b8222
JOŠ KAD BI OVI SELJAČKI GOOVINARI NAPISALI U KOLIKO SATI POČINJE UTAKMICA????????
radio bir, radio 8, kameleon... i sl.
@ultras mostar, zato što \"ne nasjedamo\" na takve provokacije, vec više od decenije nam je status kvo. Razjedinjeni ne možemo van Balkana, a kamoli u Evropu, samo jedinstvo nam može pomoći, ne govorim o nekadašnjem bratstvu i jedinstvu, to je nemoguće, ali jedinstvo u patriotskom naboju možemo ostvariti, u istoj zemlji živimo, samo prag tolerancije moramo podići. @@Ultras Mostar, Vjeruj da turska zastava nema ništa sa prijašnjim ratom, čak ni ljiljani, mada znam da ćeš teško povjerovati, ona je u srcu jer označava prvu BH. zastavu, zato je toliko eksponirana. Dodji nekad na utakmicu, nijedan čovjek pozitivnu stvar neće izopačiti samo jer si iz Hercegovine (naprotiv, biće drago). I još vrlo važno, proširi svjetonazore druže, nije uvijek sve tačno ono što ti lokalni nacionalistički mediji serviraju (važi za sve strane), tako da ne uzimaj sve zdravo za gotovo, nekad nešto provjeri iz prve ruke..
inostranih medija jel? znaci 44 domaca, zanimljivo, zar ih imamo toliko?
Hoce albanski Supersport3