Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH je izabrala bazu u tvojoj majci.
nitko ne voli pravoslavce :(
Nisam ni rekao \"jeftine\" nego \"najjeftinije\", uoci razliku. Svim momcima toplo preporucujem da jedno ljeto preskoce vec odavno prezvakanu Makarsku rivijeru i skoknu u Odessu. Ili sto bi jedan posjetilac rekao \"Ukraine is so disproportionately blessed with beautiful women it\'s unreal! It seems that every time I see a women of uniquely goddess-like beauty I discover that she is from Ukraine! Yeah, they REALLY knock me out!\"
Ko kaze da su jeftine? Zaboravi, nije vise 10 $
Zašto članak nema ništa o hrvatskoj ekipi?
@ Mi cemo da Zadovoljavamo vase studentice po Sarajevu
ja se pitam ima li i jedan post na ovom portalu,bilo koje sadrzine i tematike,a da ne komentarisu neki nacionalisti-sovinisti no-liferi,bez obzira koje nacije?!
@Herceg Bosna: da, u lijepoj, oslobodjenoj (zna se od koga) Fojnici:-))
Sto se mene tice ista je to SSSRovska bijeda:)
Kad vidim ove Portugalce na slici, poćera me u halu! Mrzim ih
p,ckaste reprezentacije mo da smo se plasirali ne bi ni gledali na uvijete nego bi gledali kako da ove pedeJe posteno rasturimo puuu prvenstvo za bogate
e nek ste vi stavili sliku ovih cigana, mogli ste neku bolju naci.
Je li BiH izabrala bazu u Poljskoj ili Ukrajini?
@Jale Ma da je djabe kad\' niko živ ne voli pravoslavce/genocidaše! Nema ih da nisu barem po jedan genocid/zločin protiv čovječnosti učinili, počevši od rusa pa do ovih \"naših\" smrda! Sve je to zaraženo istim bolesnim \"genocidaškim\" genom!
znaci isto ko i u Beogradu
Mogu svabe ostati i kod kuce. Isto im je.