Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Našem fudbalu trebaju finansijski stabilni klubovi. Pitar sam, ali me je obradovala ova vijest. Jesmo rivali, ali hajmo se nadmetati u tome ko će biti bolji, a ne ko će biti gori.
Naprijed ŽELJO ljubavi moja 💙💙💙💙💙
750.000 KM za dvije godine a dug kluba preko 10 miliona
Kako se mi Mrvicama zadovoljavamo pravi smo SADAKA NAROD ! MI SLAVIMO 6-7 11 MJESTA KAO DA SU ZLATA !
klan Sokolji
Bez komentara
caizcoin!?? dje katar airways, alianz, volvo, …?
Treba kupiti ovaj coin, ima potencijala: https://member.caizcoin.com/invite?ref=UD33045
SVI NA JUG! BEZ IZGOVORA(SNIJEG, LOS TERMIN, LOS FUDBAL,) SVI SVI SVI NA JUG DOKAZI DA SI NAVIJAC PRAVI, SMRT SIMULATORIMA
SVI NA GRBAVICU ! 05.12 15:00
250 hiljada KM godisnje?! Generalni sponzor za 20 hiljada mjesecno?! Pa koliko ostali daju 500-1000 KM? Tanko ti je ovo željkane. Bogami tanko.
Brate ako pročitaš ponovo, do ljeta 2023. godine, to je zapravo godina i po što iznosi 500 hiljada KM godišnje. Svejedno stoji da nisu velike pare ali bar nismo na mrtvoj tački.
Proda se kona za sicu
E cuj prva islamska kripto valuta... Od kad to novac poznaje religiju 🤷
Pozitivna vijest