Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
los ide, los dolazi
championship se smijesi
ovaj čovjek je jedna od najvećih ubleha fudbala u 21.vijeku....kao opstaje i na osnovu čega se smatra stručnjakom još uvijek je misterija....kao da ga Avaz gura...
@komentator2 Sa Valenciom 2 puta uzo ligu pored Barce i Reala, i Kup Uefa, proglasen za najboljeg trenerabu historiji kluba. Sa Liverpoolom Ligu Prvaka, FA i liga kup, sa Interom Superkup i svjetski klubski kup, sa Napolijem Kup i superkup Italije, sa Celzijem ev.ligu... 2 puta proglasen za najboljeg trenera svijeta. On jedino pravi gresku sto preuzima klubove gdje postaje marioneta vlasnika, kao u Interu, Realu pa ispada kao los trener, a los trener ne moze osvojiti sve gore navedene trofeje u nekih 10tak godina.
@Lutvo Redžepagić . Ubleha ne znači nužno "loš trener" nego "trener koji toliko dobar da se za njega otimaju". Sve što si rekao stoji MEDJUTIM, krenuću redom : - ne možeš govoriti o Valenciji "pored Barce i Reala" o periodu od prije 15 godina. Slažem se, ova 2 kluba su uvijek dobri i "kultni" ali u to vrijeme, svi su igrali i ibli u igri...za kup UEFA stoji - Liga prvaka : ja navijam za Liverpool ali cu i sam priznati da su Liverpoola te godine u CL pronosale, ne vile - nego "jato vila".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)